Over mij

Ik denk dat het volgende veel zegt over wie ik ben en waarom ik van mijn werk geniet.

Op dagen als vandaag (het is de 65e huwelijksverjaardag van mijn ouders, ze zijn in Dublin, ik ben hier, corona blokkeert de weg) denk ik dat ik geluk heb. Ik heb geweldige studenten, mijn dagen zijn zo gevarieerd, nooit saai. Niet veel mensen kunnen het ene moment een bedrijfskundige hebben en dan een 4-jarige, een groep van 60 plussers, dan een 7-jarige gevolgd door een examenjaar student.

**This sticker is the large 2 inch version that sells for $1/each. If you are looking for the Emoji Sticker Pack, which includes ALL 850+ Emojis on 18 sheets for just $12/total, head over HERE!** - Th Als sommige dingen moeilijk zijn, ben ik blij dat ik van mijn werk kan genieten en het kan waarderen.

club
Boeken engels

Mijn training

Ik ben een native speaker Engels.

Ik ben opgegroeid in Howth, een vissersdorpje, net buiten Dublin en in de loop der jaren heb ik studies afgerond in landbouw, verkoop en marketing en in TEFL (Teaching English as a foreign language). Ik heb meer dan 15 jaar leservaring, inclusief het lesgeven aan docenten om hun vak in het Engels te onderwijzen.

Ik heb 10 jaar in Londen gewerkt, waaronder werk in de rekruteringsbranche als consultant en filiaalmanager, en een periode bij het Department of Education als assistent van schoolinspecteurs.

Als je meer informatie wilt over Howth, ga dan naar: Shane’s Howth Adventures

 

Verkoopargumenten

Intake met de eigenlijke trainer, direct contact met de trainer, flexibiliteit qua dagen, uren etc, kleine groepen, comfortabele, ontspannen sfeer, kleine bibliotheek waar studenten boeken van kunnen lenen. Ervaar het werken met leerlingen met leermoeilijkheden, autisme, ADD / ADHD, dyslexie en kinderen met een bovengemiddeld leervermogen. We houden maandelijks een bijeenkomst voor studenten om samen Engels te spreken in een sociale omgeving – Mingle en chat. En door de jaren heen hebben we reizen naar Ierland en Schotland gehad voor kleine groepen studenten. De Engelse avond en de reizen staan ​​nu opgeschort totdat het weer mogelijk is om deel te nemen aan groepsactiviteiten. Lessen zijn niet alleen leren in de klas, ook bakken, lopen en praten behoren hier tot de leerervaring.