School studenten


Basisschoolleerlingen – Voor leerlingen die TTO op de middelbare school willen doen, is er de keuze uit privé- of groepslessen in groep 7 of 8 om hen daarop voor te bereiden. Studenten van alle leeftijden hebben genoten van lessen die niet alleen klassiek zijn, maar ook creatief spelen en leren, evenals bakken. Privélessen zijn ook beschikbaar voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.

Middelbare scholieren – Extra lessen voor alle scholieren VMBO 1-4, HAVO 1-5, VWO 1-6. Hulp bij huiswerk of examentraining, zelfvertrouwen opbouwen, spreekoefening. Nederlanders staan ​​bekend als goede Engels sprekenden, maar niet iedereen vindt het zo gemakkelijk en zeker op dit moment met de verstoring van de online lessen op school zijn sommige leerlingen achterop geraakt. Privélessen laten de student bloeien en verbeteren door zich te concentreren op de aspecten die voor hem het moeilijkst zijn.

Derde niveau studenten – Extra lessen of examentraining, evenals training voor de certificaten die vereist zijn door internationale universiteiten zoals IELTS of CAE die nodig zijn om je niveau Engels te bewijzen wanneer je in het buitenland wilt studeren. Door veel lessen die momenteel online plaatsvinden, is de behoefte aan extra ondersteuning erg groot. Privélessen worden aanbevolen.

School student